English
Български
  Home Contact us Login Register 0 items 16 June 2024
News Music Shop Pictures Calendar Forum Song Lyrics Workshop


„Бабината ракла”
Конкурс за снимка на автентична народна носия

От 1 април до 31 май 2011 г. Балканфолк организира конкурс за снимка на автентична българска носия. Целта на конкурса е издирване, запазване и популяризиране на прекрасните български традиционни облекла, както и специфичните наименования на носиите и техните отделни части.

Можете да включите Ваши снимки до 24 май 2011 г., а срокът за гласуване е до 31 май 2011 г.
Наградите са ваучери за изработка на народни носии от Ателието на Балканфолк и билети за Юбилейния концерт на Ансамбъл "Зорница" - София.

Награди ще получат три от снимките събрали най-много гласове във фейсбук страницата на Ателието за народни носии "Балканфолк". Снимките се публикуват в галерията на конкурса и след одобрение се добавят във фейсбук страницата където може да се гласува за тях.
За да участвате в конкурса трябва да имате регистрация в Balkanfolk.com и в полето "Заглавие на снимката" да напишете кратко описание включващо: населеното място от където е носията и наименование на отделните елементиЗапознайте се с Условията за участие с конкурса "Бабината ракла"

 Условия за участие

1. Организатор на конкурса

Организатор на конкурса за снимка на автентична българска носия е Балканфолк ООД.

2. Територия на конкурса
Фотоконкурсът се провежда на Интернет страницата www.balkanfolk.com/ и официалната страница на Ателие за народни носии „Балканфолк” във фейсбук www.facebook.com/nacionalni.kostumi и се организира, провежда и важи за територията на целия свят.

3. Право на участие
Право на участие в конкурса имат само регистрирани потребители в www.balkanfolk.com/ публикували една или повече снимки на автентична българска носия в официалната галерия на конкурса на адрес babinata-rakla.balkanfolk.com

След одобрение от администратор снимката ще бъде публикувана във фейсбук страницата на Ателие за народни носии "Балканфолк" и ще може да се гласува за нея с "Харесва ми" 
www.facebook.com/nacionalni.kostumi

4. Изисквания към снимките и начин на публикуване

    4.1. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG
    4.2. Снимките трябва да са направена от участника в конкурса и да съдържат автентична народна носия или отделна част от нея (престилка, сукман, риза и др.)
    4.3. Снимките трябва да бъдат публикувани в галерията на конкурса на адрес babinata-rakla.balkanfolk.com и да съдържат кратко описание включващо: населеното място от където е носията и наименование на отделните елементи.
 
5. Срок на конкурса
Снимките за конкуса се приемат до 24 май 2011 г. включително, а срока за гласуване е до 31 май 2011 г. Обявяване на печелившите и раздаване на наградите

6. Гласуване и класиране
Класирането на снимките е по броя на гласуванията за съответната снимка с "Харесва ми" във фейсбук страницата на Ателието за народни носии „Балканфолк” :  www.facebook.com/nacionalni.kostumi


7. Награди

          1-ва награда
          „Ваучер за подарък” за изработка на народна носия на стойност 200 лв.

          2-ра награда 
         „Ваучер за подарък” за изработка на народна носия на стойност 150 лв.

          3-та награда 
          „Ваучер за подарък” за изработка на народна носия на стойност 80 лв.

Към всяка награда са включени ДВА БИЛЕТА за концерта „30 ГОДИНИ АНСАМБЪЛ ЗОРНИЦА” – СОФИЯ предоставени от Студентски ансамбъл „Зорница” с гл. художествен ръководител Емил Генов.

Shop

Sleeves for Women's Shirt
Sleeves for Women's ShirtFolk Costumes

Folk Costumes
Bulgarian Folk Costumes


Folk Costumes

Folk Costumes
Bulgarian Folk Costumes


Folk Costumes

Folk Costumes
Bulgarian Folk Costumes


                                                                                      Follow us:
©1997-2024, All Rights Reserved, Balkanfolk Ltd.   Newsletter Links Terms of Use Site map

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp.sessions) in Unknown on line 0