English
Български
  Home Contact us Login Register 0 items 11 December 2019
Catalogue Workshop Download Shop Mobile News Pictures Calendar Forum


„Бабината ракла”
Конкурс за снимка на автентична народна носия

От 1 април до 31 май 2011 г. Балканфолк организира конкурс за снимка на автентична българска носия. Целта на конкурса е издирване, запазване и популяризиране на прекрасните български традиционни облекла, както и специфичните наименования на носиите и техните отделни части.

Можете да включите Ваши снимки до 24 май 2011 г., а срокът за гласуване е до 31 май 2011 г.
Наградите са ваучери за изработка на народни носии от Ателието на Балканфолк и билети за Юбилейния концерт на Ансамбъл "Зорница" - София.

Награди ще получат три от снимките събрали най-много гласове във фейсбук страницата на Ателието за народни носии "Балканфолк". Снимките се публикуват в галерията на конкурса и след одобрение се добавят във фейсбук страницата където може да се гласува за тях.
За да участвате в конкурса трябва да имате регистрация в Balkanfolk.com и в полето "Заглавие на снимката" да напишете кратко описание включващо: населеното място от където е носията и наименование на отделните елементиЗапознайте се с Условията за участие с конкурса "Бабината ракла"

 Условия за участие

1. Организатор на конкурса

Организатор на конкурса за снимка на автентична българска носия е Балканфолк ООД.

2. Територия на конкурса
Фотоконкурсът се провежда на Интернет страницата www.balkanfolk.com/ и официалната страница на Ателие за народни носии „Балканфолк” във фейсбук www.facebook.com/nacionalni.kostumi и се организира, провежда и важи за територията на целия свят.

3. Право на участие
Право на участие в конкурса имат само регистрирани потребители в www.balkanfolk.com/ публикували една или повече снимки на автентична българска носия в официалната галерия на конкурса на адрес babinata-rakla.balkanfolk.com

След одобрение от администратор снимката ще бъде публикувана във фейсбук страницата на Ателие за народни носии "Балканфолк" и ще може да се гласува за нея с "Харесва ми" 
www.facebook.com/nacionalni.kostumi

4. Изисквания към снимките и начин на публикуване

    4.1. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG
    4.2. Снимките трябва да са направена от участника в конкурса и да съдържат автентична народна носия или отделна част от нея (престилка, сукман, риза и др.)
    4.3. Снимките трябва да бъдат публикувани в галерията на конкурса на адрес babinata-rakla.balkanfolk.com и да съдържат кратко описание включващо: населеното място от където е носията и наименование на отделните елементи.
 
5. Срок на конкурса
Снимките за конкуса се приемат до 24 май 2011 г. включително, а срока за гласуване е до 31 май 2011 г. Обявяване на печелившите и раздаване на наградите

6. Гласуване и класиране
Класирането на снимките е по броя на гласуванията за съответната снимка с "Харесва ми" във фейсбук страницата на Ателието за народни носии „Балканфолк” :  www.facebook.com/nacionalni.kostumi


7. Награди

          1-ва награда
          „Ваучер за подарък” за изработка на народна носия на стойност 200 лв.

          2-ра награда 
         „Ваучер за подарък” за изработка на народна носия на стойност 150 лв.

          3-та награда 
          „Ваучер за подарък” за изработка на народна носия на стойност 80 лв.

Към всяка награда са включени ДВА БИЛЕТА за концерта „30 ГОДИНИ АНСАМБЪЛ ЗОРНИЦА” – СОФИЯ предоставени от Студентски ансамбъл „Зорница” с гл. художествен ръководител Емил Генов.

Folk Costumes

Folk Costumes
Bulgarian Folk Costumes


Folk Costumes

Folk Costumes
Bulgarian Folk Costumes


Folk Costumes

Folk Costumes
Bulgarian Folk Costumes


©1996-2019, All Rights Reserved, Balkanfolk Ltd.   Newsletter Links Terms of Use
Design and Development by Orange Ideas